CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

vse za nogomet, košarko, box, odbojko, badminton ter pestro športnih pripomočkovPod kategorijo Timski športi boste našli raznoliko ponudbo izdelkov za večino športov: nogomet, košarka, odbojka, tenis, badminton, squash, rokomet, ulični hokej, baseball, namizni tenis in borilne veščine. Za zelo popularen nogomet poleg žog in rekvizitov na enem mestu ter po ugodnih cenah dobite tudi ostalo športno opremo kot so nogometni gol, gol s tarčo za usposabljanje in mreža za nogometni gol. Izkoristite ugodne cene za nakup športnih pripomočkov in športne opreme tako za fizične osebe kot za šole in ostale ustanove za športno vzgojo.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli