OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

vse za nogomet, košarko, box, odbojko, badminton ter pestro športnih pripomočkovVse za nogomet, košarko, box, odbojko, badminton ter pestro izbiro športnih pripomočkov

Pod kategorijo Timski športi boste našli raznoliko ponudbo izdelkov za večino športov: nogomet, košarka, odbojka, tenis, badminton, squash, rokomet, ulični hokej, baseball, namizni tenis in borilne veščine. Za zelo popularen nogomet poleg žog in rekvizitov na enem mestu ter po ugodnih cenah dobite tudi ostalo športno opremo kot so nogometni gol, gol s tarčo za usposabljanje in mreža za nogometni gol. Izkoristite ugodne cene za nakup športnih pripomočkov in športne opreme tako za fizične osebe kot za šole in ostale ustanove za športno vzgojo.

Pod športno opremo lahko najdete najrazličnejše pripomočke za skupinske športe. Športni pripomočki za trening so vadbene lestve, vadbene ovire, merilni trakovi, markirni stožci, štoparice, didaktični pripomočki, športne tlačilke in še mnogi drugi. Če ste navdušeni nad košarko, si lahko na spletni trgovini kupite obroč za košarko, žogo, table za košarko ali prostostoječi koš za košarko. Nogometni navdušenci lahko izbirajo med različnimi vrstami klasičnih nogometnih žog in žog za ameriški nogomet. Na voljo so tudi lažje otroške nogometne žoge. Med pripomočki za odbojko so mreže za odbojko, žoge za odbojko in ščitniki za kolena pri odbojki. Pestra izbira vam bo omogočila, da boste v ponudbi našli prav tisto, kar ste iskali. dobrodošla podpora pri igranju so tudi ščitniki za kolena in komolce, ki vas bodo učinkovito obvarovali pred morebitnimi poškodbami. Za vadbo tenisa lahko izbirate med različnimi tipi teniških loparjev, žogicami in raznimi pripomočki za teniško igrišče. Vsi izdelki se odlikujejo po kakovosti in jih lahko naročite po dostopnih cenah. Omogočili vam bodo kakovostno preživetje prostega časa v prihajajočih spomladanskih dneh in prijetno obliko druženja z vašimi prijatelji. 
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli