badminton zajema: set za badminton, Badminton lopar, lopar za badminton, mreža za badminton, žoga za badminton

Badminton je priljubljen šport, pri katerem igralec poskuša udariti žogico preko mreže v nasprotnikovo polje. V kolikor badminton igrate rekreativno, se ga pogosto igra tudi brez mreže. Badminton je primerna igra tudi za otroke, zato boste v naši ponudbi našli loparje tudi prav za njih. Ker so badminton loparji lahko in ne preveliki, je to zunanja igra, ki se jo pogosto igra na piknikih, plažah, parkih ipd. Izberite badminton lopar glede na svoje izkušnje in ne pozabite na badminton žogice. Medtem ko boste popolnoma brez težav badminton igrali brez mreže, brez žogice ne bo šlo.

V kolikor badminton igrate na športni ravni za vas poleg loparjev, žogic in mrež nudimo tudi set imenovan trener za badminton, ki je idealna rešitev za samostojno vadbo.


Za vas smo v ponudbi pripravili vse, kar je potrebno za igro tega športa. Oglejte si kategorije žogice za badminton, loparji za badminton in mreže za badminton. Zavihtite svoj lopar in pokažite svojo uspešnost v prijetni igri badmintona.S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli