do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

Opreme za baseball, kot so kiji, lesen kij, aluminijast kij, čelada za baseball, rokavica za baseball, žogice za baseball, itd .Najbolj ameriški med vsemi ekipnimi športi je seveda baseball oziroma bejzbol. Osnovna oprema za igranje baseballa so žoga, lovilska rokavica in baseball kij. V spletni trgovini ponujamo levo in desno baseball rokavico. Če ste levičar, izberite rokavico za desno roko. Če ste desničar, izberite rokavico za levo roko. V ponudbi se najde aluminijast kij in lesen kij. Poleg žoge za baseball so vam po nizkih cenah na voljo tudi trenerjeva taktična tabla, senzor za baseball ter komplet bejzbol podstavkov za zmanjšanje poškodb tal, primernih tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. Za manjše otroke priporočamo set za bejzbol, ki vključuje mehak kij in žogico.

Ker je prava oprema za igranje baseballa zelo pomembna vam v spodnjem članku na drobno opisujemo kakšen baseball kij, rokavice in žogico potrebujete glede na svojo velikost in težo. Predvsem morate biti pozorni pri nakupu baseball opreme za otroke, saj so manjši in lažji od odraslega človeka in napačni kij za njih lahko pomeni izgubo nadzora nad njim.

VEČ O TEM KAKO IZBRATI BASEBALL OPREMO PREBERITE TU >>> KAKO IZBRATI BASEBALL OPREMO?

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli