Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

vse za košarko od košev za košarko, prostostoječih košev, tabel za košarko ter žog za košarko ....Vse od evforije in zmage naših košarkarjev na evropskem prvenstvu se je povpraševanje po košarkarski opremi močno povečalo. Pri nas boste na enem mestu našli pestro ponudbo po cenovno dostopnih cenah: tabla za košarko, prostostoječi koš za košarko, žoge za košarko, obroči, mreže za košarko in še in še.
Medtem ko se v mestih športniki, ki uživajo v košarki poslužujejo javnih košarkarskih igrišč, tudi ti potrebujejo kvalitetno košarkarsko žogo. Pri nas lahko izbirate med različnimi košarkarskimi žogami, različnih designov in različnih velikosti. Košarkarske žoge ločimo tudi po tem kje jih uporabljamo. Če jih boste uporabljali zunaj na asfaltu, izberite košarkarske žoge z oznako »outdoor«. Za notranjo uporabo oziroma za uporabo košarkarske žoge v telovadnici pa naj bo žoga usnjena z oznako »indoor«.
Tako kot žoge so seveda igri prilagojeni tudi košarkarski obroči. Nekateri obroči za košarko imajo platišče s kovinsko vzmetjo, ki omogoča večjo vzdržljivost pri morebitnih obešanjih na obroč. V kolikor ne živite v mestu in želite imeti košarkarsko igrišče pred hišo, bo potrebno da poleg košarkarske žoge in obroča razmislite tudi o nakupu table ali celo prostostoječega koša za košarko.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli