HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

žoge za košarko ter mreže za žogeKošarka je ena izmed najbolj priljubljenih timskih iger, ki navdušuje vse generacije. Za vsako igro košarke, pa so vsekakor potrebne košarkarske žoge, ki jih lahko ogledate v tej kategoriji. Na voljo so vam različne velikosti žog, ki so primerne tako za profesionalce kot za rekreativne košarkarje. Površine žog zagotavljajo dober oprijem in so primerne za zunanjo ter notranjo uporabo. Oglejte si ponudbo in si privoščite dobro tekmo s prijatelji.
Nekatere košarkarske žoge so namenjene igri na notranjih (indoor) druge na zunanjih igriščih (outdoor). Če boste igrali košarko zunaj bodite pazljivi, da kupite žogo za zunanjo uporabo, saj ima le ta posebno sestavo, ki ščiti žogo pred obrabo in poškodbami pri stalnem dotiku z asfaltom. Notranje košarkarske žoge, za razliko od zunanjih, so po večini izdelane popolnoma iz pravega usnja. Košarkarske žoge kot omenjeno ločimo tudi po velikosti. Tiste z oznako 3 so namenjene predvsem otrokom in dribljanju, saj dosežejo velikost cca. 580 mm in ne presegajo teže 300-330 gramov.
Košarkarske žoge z oznako 5 ali 6 so velike do 710 mm teža pa obsega nekje med 560 in 570 gramov. Takšne žoge uporabljajo predvsem ženske košarkarice in mladinci med 15 in 16 letom. Žoge z označbo 7 so namenjene odraslim moškim ekipam. Njihova velikost lahko doseže tudi do 780 mm in do 700 gramov.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli