Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Obroči za košarko z vzmetenjem ali brez,

Cilj pri igranju košarke je vreči žogo v nasprotnikov koš. Vso ponudbo obročev, si lahko ogledate v tej kategoriji. Obroč za košarko lahko namestite tudi na tablo, pri izbiri pa morate paziti na primerno velikost in razdaljo lukenj. Obstajajo različne velikosti obročev kot tudi različne velikosti žog . Tukaj so vam poleg obročev na voljo še mreže za koše iz najlona. V ponudbi pa najdete tudi kovinske mreže.
Na splošno poznamo tri tipe košarkarskih obročev. Delimo jih na standardne, ojačane in pregibne obroče. Standardni obroči so najpogosteje zastopani na trgu, zato je njihov uporaba tudi najbolj razširjena. Ojačani obroči so večinoma uporabljeni pri profesionalni košarki. Ojačani del namreč omogoča večje obremenitve, do katerih prihaja pri obešanju na sam obroč ali mrežico. Pregibne obroče najpogosteje vidimo na šolskih igriščih, kjer je velikokrat pomanjkanje prostora glavni razlog za zlaganje oz. poklopitev le teh.

Razvrsti po:

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli