HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Košarkaška obrambna figura za trening

105.90 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39969

Pripomoček za trening, namenjen košarkarjem ali rokometašem. Vadite v različnih igralnih situacijah in izboljšajte svojo zmogljivost na terenu.

Dodaj med priljubljene
Košarkaška obrambna figura za trening služi predvsem košarkarjem kot simulacija pravega igralca pri izvajanju tehnike pri napadu na koš. Figura je sestavljena iz poliestrske mreže, podstavka za ponovno polnjenje in tridelne palice. Trdno obliko dvodimenzionalne figure z dimenzijami 190 x 50 cm drži integrirana obodna žica. Lik z dvignjenimi rokami je nameščen na zloženi palici dolžine 206 cm. Celotna lutka je dolga 260 cm in tako simulira višino košarkarja med skokom. Da bo lutka stabilna v neugodnih vremenskih razmerah in ob polni obremenitvi, napolnite temeljno kupolo s premerom 20 cm z vodo ali peskom. Lutko iz poliestrske mreže je enostavno zložiti, tehta le 1,27 grama, zato jo lahko vedno enostavno shranite za prihodnjo uporabo. 

Lastnosti:

  • Material: poliestrska mreža, žica
  • Podstavek premera 20 cm
  • 3 delna palica
  • Dolžina palic: 206 cm
  • Skupna dolžina: 260 cm
  • Velikost: 190 x 50 cm


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli