OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Vse za namizni tenis, loparji, žogice, mteže,

Le kdo si ne bi želel odigrati te zabavne igre z družino ali prijatelji?! Govorimo seveda o ping pongu oziroma namiznemu tenisu. Namizni tenis je igra kjer lahko igrata dva ali štirje igralci. Vse kar potrebujete za dobro igro ping ponga so miza, mrežica, dobri loparji, vsaj ena žogica in seveda nekaj refleksov. V kolikor nimate mize za namizni tenis jih lahko najdete blizu številnih turističnih ali športnih kapacitet. V Ljubljani so v letu 2021 namestili nove mize za namizni tenis kar na 12 novih lokacijah. Za mizo je torej poskrbljeno, kupiti pa boste morali ostale dodatke. Nekatere lokacije so celo že opremljene s ping pong mrežico, tako da bodo loparji in žogica za ping pong vse kar rabite. Obiščite nas na spletni trgovini G-sport kjer po ugodnih cenah nudimo pester izbor rekvizitov, kot so žogice za namizni tenis, lopar za namizni tenis, torbica za loparje, mreža za namizni tenis in set za namizni tenis. Še majhen namig za boljše rezultate: Loparja ne držite pretrdo. Noge imejte rahlo pokrčene. Zabavajte se!

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli