Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Get&Go micro set za namizni tenis

4.50 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SS61TS

Get&Go micro set za namizni tenis je majhen, lahko ga postavite na vsako ravno podlago, pritrjevanje s priseski, primeren za rekreacijo ali potovanje. Set vsebuje 2 loparja narejene iz sedmih slojev lesa, žogaica premera 40 mm, mreža velikosti 60 x 7 cm, pritrjevanje s priseskom.

Dodaj med priljubljene
Get&Go micro set za namizni tenis je majhen, lahko ga postavite na vsako ravno podlago, pritrjevanje s priseski, primeren za rekreacijo ali potovanje. Set vključuje dva loparja narejene iz sedmih slojev lesa s prevleko iz gume debeline 1 mm. Zgornji sloj je gladek na obeh straneh v dveh barvah, modra in rdeča. Priložena je žogica premera 40 mm. Mreža s priseskom iz 100% poliestra, velikosti 60 x 7 cm in ima dva dela, ki podpirata prispevke, je zelene barve z belo obrobo.

Lastnosti:

  • 2 x lopar, iz sedmih plasti lesa, z 1 mm pokrivnega premaza
  • 1 x žogica za namizni tenis, 40 mm
  • 1x mreža s priseskom iz 100% poliester
  • Mreža velikosti: 60 x 7 cm
  • Dimenzije loparja: 15,5 x 9,5 x 0,5 mm
  • Velikost žoge: 40 mm


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli