Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Nogometni goli

Nogometni goli in odbojne mreže so nepogrešljivi element za izvrstno igro nogometa. Po dostopnih cenah vam nudimo širok nabor golov in mrež. Izbirate lahko med hitro postavljenimi ali kovinskimi goli, iz vzdržljive konstrukcije, ki vam omogočajo dolgotrajno uporabo. Namestitev in uporaba je preprosta, na voljo pa so tudi goli s tarčo in so tako primerni za trening natančnosti.


Tako kot nogometne žoge tudi nogometne gole delimo na različne vrste. Gol za nogomet na trati je prav gotovo največji med njimi. Standardne mere takšnega gola so 2,44m v višino, 7,32m v širino in 1,5m v globino. Mere gola za dvoranski nogomet oziroma mali nogomet so seveda manjše. Gol za futsal oz. dvoranski nogomet naj bi bil 3m širok in 2m visok. Glede na to da je pri dvoranskem nogometu manjši gol, je manjše tudi število igralcev in seveda celotno notranje nogometno igrišče.


V naši spletni trgovini in na splošno po spletu boste seveda našli gole tudi drugih dimenzij, ki so primerni za igro najmlajših in starejših otrok. Takšne gole, ki so na koleščkih ali takšne, ki so zložljivi ter še in še. Široko ponudbo si oglejte med izdelki zgoraj.Razvrsti po:

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli