HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Odbojni pripomoček za vadbo nogometa

55.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33447

Odbojni pripomoček za vadbo nogometa dimenzij 104 x 97 cm ki pripomore k izboljšanju nogometnih veščin, kot so hitra reakcija, čas in popoln nadzor nad žogo. Odbojna stena Merco je izdelana iz lahke železne konstrukcije premera 2,5 cm, skupne teže 3 kg.

Dodaj med priljubljene
Odbojni pripomoček za vadbo nogometa dimenzij 104 x 97 cm ki pripomore k izboljšanju nogometnih veščin, kot so hitra reakcija, čas in popoln nadzor nad žogo. Odbojna stena Merco je izdelana iz lahke železne konstrukcije premera 2,5 cm, skupne teže 3 kg. Odbojni pripomoček za vadbo nogometa ima polietilensko mrežo in 20 gumijastih trakov za pritrditev mreže. Poleg prejmete tudi “U” sidra za večjo stabilnost na travnati površini. Odbojna stena Merco vam omogoča tudi prilagajanje naklona na petih različnih kotih. Refleksijska stena Merco je odlična pomoč za trening nogometašev in vratarjev vseh kategorij uspešnosti.

Lastnosti:

  • Kovinsko ogrodje premera 2,5 cm
  • polietilenska mreža
  • 20x gumijast trak za pritrditev mreže
  • 4x U” sidra
  • Nastavljiv kot v 5 položajih
  • Teža: 3 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli