DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

nogometna odbojna mreža za 4 igralce

470.70 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 1

Koda: ES39971

Edinstven štiristenski trener, namenjen 1 - 4 nogometašem in njihovim treningom podaj. Trenirajte na vrtu ali z ekipo na nogometnem igrišču.

Dodaj med priljubljene
Nogometni trener 4 Sided Rebounder pomaga izboljšati osnovne nogometne veščine, kot so hitra reakcija, popoln čas in ravnanje z žogo. Konstrukcija štiristranskega trenažerja je narejena iz jeklenih cevi debeline 30 mm, ki jih je enostavno sestaviti brez kakršnega koli drugega orodja zaradi enostavnega zaskočnega sistema. Zagotavlja trening za štiri igralce hkrati. Vsaka od štirih strani ima v tlorisu dolžino 180 cm in zgornji rob 80 cm. Skupna teža trenažerja je približno 17,5 kg. Ni enostavno namestiti mreže na vsako od štirih sten, vendar nudi veliko možnosti za trening, ko jo pravilno sestavite. Gumijasti čepi na konstrukciji cevi zagotavljajo stabilnost na vseh površinah. Ko se vadba konča, samo zložite trener nazaj v prvotno škatlo in ga preprosto shranite. 4-stranski rebounder, ki ima popolnoma nameščeno mrežo z elastičnimi gumijastimi trakovi, je primeren pripomoček za trening nogometnih klubov vseh kategorij. 

Lastnosti:

  • Material: jeklene cevi,
  • Premer cevi: 30 mm
  • Dolžina spodnje stranice: 180 cm
  • Dolžina zgornje stranice: 80 cm
  • Teža: 17,5 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli