Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Žoga za nogomet, ter žoge za ameriški nogometZa igro svetovno priljubljenega nogometa je potrebno imeti v lasti žogo za nogomet, ki si jih lahko ogledate v naši ponudbi. Izbirate lahko med različnimi materiali žog. Nogometne žoge, ki so narejeni iz gume ter PVC materiala so tako primerne za igro na prostem, asfaltu in betonu. Žoge, ki so narejene iz PU usnja, sintetičnega usnja, poliuretana, pa so primerne za nogometna igrišča z naravno ali umetno travo. Na voljo so tudi žoge za ameriški nogomet. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in barvami. Izberite svojo in pokažite svoje nogometne sposobnosti.
Tako kot pri odbojki tudi pri nogometu poznamo 3 vrste nogometa. V Evropi je najbolj znan je seveda nogomet na travi, takoj za njim pa Futsal oziroma po slovensko dvoranski nogomet ali mini nogomet. Čež lužo pa je seveda veliko bolj poznan ameriški nogomet. Žoge za posamezno vrsto nogometa se seveda med seboj razlikujejo tako po obliki in velikosti kot po materialu. Na spletni trgovini G-sport lahko najdete okrogle nogometne žoge iz PVC-ja, gume (nogometna žoga primerna na asfaltu), PU materiala (nogometna žoga primerna za igro na prostem), umetnega usnja (žoga ustvarjena za trde notranje površine – futsal) itd. Žoge za Ameriški nogomet pa se, kot že omenjeno, od evropskih razlikujejo že po obliki. Značilna jajčasta oblika, podobna Rugby žogi, je namenjena temu, da se žogo  večino časa lovi in podaja z rokami in ne z nogami, čeprav se tudi pri ameriškem nogometu žogo lahko brcne. Žoge za ameriški nogomet so po večini narejene iz gume ali neoprena. Med seboj se po večini razlikujejo po velikosti in pa teži.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli