do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

Mreže za odbojko, mreže za odbojko na mivki,za odbojko na vodi, žoge za odbojko, ščitniki za kolenoNaša spletna stran ponuja tudi opremo za odbojko na mivki, enega bolj zabavnih in družabnih športov v toplih mesecih. V ponudbi se nahaja mreža za odbojko, žoge za odbojko, poskrbimo pa tudi za zaščito pred odrgninami in manjšimi poškodbami. Izbirate lahko med ščitniki za kolena ter ščitniki za komolce. Če pa bi raje igrali turnir odbojke v bazenu pa lahko kupite tudi napihljivo mrežo za odbojko v vodi.
Rekreativne mreže za odbojko so po večini primerne tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. V kolikor potrebujete profesionalno mrežo za odbojko, pa bodite pazljivi da na deklaraciji vidi zapis ali je le ta namenjena za notranjo, dvoransko ali za zunanjo uporabo oziroma za odbojko na mivki. Mreže za zunanjo uporabo so namreč prevlečene z UV zaščito, za daljšo obstojnost baru in trpežnost vrvi.
Tako kot pri drugih športih je tudi pri odbojki izbira žog velika. V ponudbi boste našli tako žoge iz umetnega usnja, gume, poliuretanskega materiala ali iz EVA pene, ki so primerne za otroke saj te žoge zmanjšujejo občutek pečenja ob sprejemu žoge. Seveda se med njimi poleg materialov razlikujejo tudi velikosti. Nekatere žoge za odbojko so namenjene le začetnikom, druge, tiste iz gume, so trše in namenjene zunanji uporabi, tretje igri na mivki itd.
Enkrat ko imate mrežo in žogo pa potrebujete le še zaščito za kolena in komolce. Tako boste zaščiteni tudi tisti najbolj tekmovalni odbojkaši.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli