OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Žoge za odbojko, notranje, zunanje, za odbojko na mivkiPrijateljica vsakega odbojkaša je odbojkarska žoga. V ponudbi si lahko ogledate širok nabor različnih žog, primernih za začetnike in profesionalce. Žoge za odbojko so zelo trpežne, saj so narejene iz sintetičnega usnja oziroma umetnega usnja, poliuretanskega materiala, gume ali iz EVA pene. Zadnje so primerne za otroke saj zmanjšujejo občutek pečenja ob sprejemu žoge.

Poleg materialov se odbojkarske žoge med seboj razlikujejo tudi velikosti. Nekatere žoge za odbojko so namenjene le otrokom in so zato tudi manjše. Njihova velikost se po navadi veča glede na starost igralcev. Žoga za profesionalno rabo, mora imeti določene lastnosti kot so: obseg žoge mora biti od 65 cm do 67 cm, njena dovoljena masa je od 260 g do 280 g, predpisan pa je tudi tlak v žogi.

Priskrbite si svojo in uživajte v vročih poletnih dneh ob igri odbojke z izbrano družbo.

Več o odbojki si lahko preberete tu >>> Od opreme do odbojke (na mivki)
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli