OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Žoga Cross Ball - guma red-white

12.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES35703

Žoga Cross Ball je vsestranska žoga in odlično orodje za trening za vse mlade igralce. Žoga je v celoti narejena iz trdne gume, zato je trpežna in je sposobna prenesti neugodne zunanje razmere. Površina žoge je ojačana z zunanjo prečno gumo, zaradi katere je še trdnejša.

Dodaj med priljubljene
Žoga Cross Ball je vsestranska žoga in odlično orodje za trening za vse mlade igralce. Žoga je v celoti narejena iz trdne gume, zato je trpežna in je sposobna prenesti neugodne zunanje razmere. Površina žoge je ojačana z zunanjo prečno gumo, zaradi katere je še trdnejša. Ta edinstven gumijasti pokrov zagotavlja dober oprijem na vseh vrstah površin. Žoga Cross Ball ponuja popolno elastičnost in je primeren za različne igre z žogo. K temu prispevajo tudi velikost in teža, saj je njena velikost enaka velikosti klasične nogometne žoge, zato je primerna tudi za trening osnovnih udarcev ali vodenja. Zaradi svoje vodoodpornosti je primerna tudi za različne vodne aktivnosti. Poleg žoge Cross Ball prejmete tudi ročno tlačilko, ki je namenjena napihovanju. 

Lastnosti:

  • Material: 100% guma
  • univerzalna žoga, primerna za različne športne igre
  • primerno za vse vremenske razmere
  • zunanji, prečni gumijasti pokrov
  • ročna tlačilka je vključena
  • velikost: 5
  • teža: 0,32 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli