Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

P3 agility palica za ovire 180cm

4.95 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 50

Koda: ES33450

P3 agility palica za ovire je na voljo kot dodatek k kompletom ovir, lahko pa jih kupite tudi za montažo lastne ovire s pomočjo spojk (CP-1, CP-2, CP-3), podstavkov (B3, DY-2). , DY-3), krogov (obroč za ovire HP, gimnastični obroč), stožcev (stožec z luknjami, Vario, Marker, Disc) in seveda tudi drugih agility palic (P1, P2,).

Dodaj med priljubljene
P3 agility palica za ovire je na voljo kot dodatek k kompletom ovir, lahko pa jih kupite tudi za montažo lastne ovire s pomočjo spojk (CP-1, CP-2, CP-3), podstavkov (B3, DY-2). , DY-3), krogov (obroč za ovire HP, gimnastični obroč), stožcev (stožec z luknjami, Vario, Marker, Disc) in seveda tudi drugih agility palic (P1, P2,). Agility palica Merco P3 je izdelana iz ABS materiala, ki je izredno trden z visoko odpornostjo proti udarcem in primeren za vse vremenske razmere. P3 agility palica ima premer 2,5 cm in z najlonsko kapico na obeh koncih. 

Lastnosti:

  • Material: ABS
  • Premer: 2,5 cm
  • z najlonsko kapico na obeh koncih
  • dolžinah 180 cm 
  • Teža: 340 g 


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli