CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

P4 teleskopska palica za ovire 120-210cm - uporablja se skupaj z stožci 38cm+

6.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES33453

Teleskopska palica Merco P4 se uporablja v kombinaciji s športnimi stožci z minimalno višino 38 cm kot pripomoček za usposabljanje za določitev specifičnega območja za trening.

Dodaj med priljubljene

Teleskopska palica Merco P4 se uporablja v kombinaciji s športnimi stožci z minimalno višino 38 cm kot pripomoček za usposabljanje za določitev specifičnega območja za trening. Teleskopska palica Merco P4 Layout je izdelana iz ABS materiala, ki je izredno trden z visoko odpornostjo proti udarcem in primeren za vse vremenske razmere. P4 teleskopska palica za ovire ima premer 4 cm, opremljena pa je z zankami z notranjim premerom 8 cm na obeh koncih. Skupna teža palice je 455 g. 

Lastnosti:

  • teleskopska palica za ovire 120-210cm
  • Material: ABS
  • Premer: 4cm
  • Zanke na obeh koncih z notranjim premerom 8 cm
  • Teža: 455 g 

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli