Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Metalni obroč z notranjim premerom 18 cm, naključne barve, 1kos

0.90 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 171

Koda: ES65022

Metalni obroč z notranjim premerom 18 cm, za vadbo natančnega meta in spretnosti. Mix barv, cena za 1 kos.

Dodaj med priljubljene

Merco Throwing Circle 18 je preprost metalni obroč za otroke za vadbo natančnega meta in spretnosti. Plastični obroč ima notranji premer 18 cm, debelino 6 mm in težo le 20 g. Uporabljate ga lahko kot rezervni obroč za klasično metanje s palicami, pa tudi za stožce z manjšim zgornjim premerom ali naš stolček za senzorično ravnotežje. Njihova uporaba je odvisna izključno od vaše domišljije.

Lastnosti:

  • material: plastika
  • notranji premer: 18 cm
  • debelina: 6 mm
  • teža: 20 g
  • cena za 1 kos
  • ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

OPOZORILO:
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli