OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Padalo za igro otrok barvno L premera 480 cm

73.50 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 33

Koda: ES38748

Otroško padalo za igro barvno premera 480 cm je igralo, ki ga uporabljamo kot zanimiv in uporaben pripomoček za motivacijsko, terapevtsko, sprostitveno, sredstvo za prijateljske vezi...Igre s padali so primerne za otroke različnih starosti. Primerna so tako za vrtce, kot za šole ali za praznovanje rojstnega dne v naravi. Padalo ima všite ročaje za lažji prijem in je živih barv.

Dodaj med priljubljene
Didaktično padalo za otroke je odlična vadba, igra in učni pripomoček. Za manjše otroke se uporablja za razlikovanje barv, prostorsko predstavo kroga, vizualno razliko med vzponi in padci. Za večje otroke, pa se bo uporablja za hitro odzivanje, da se osredotoči na glasovna navodila. Primeren je za razvoj agilnost in okretnost, ko se gibljejo okoli njega, pod njim ali v njegovi površini. Igralno padalo lahko uporabimo pri športni vzgoji v vseh delih učne ure, ker je predvsem usmerjeno v razvijanje otrokovih motoričnih sposobnosti:
  • kot ogrevanje in motivaciji za vnaprej
  • vaje za razvoj motoričnih in funkcionalnih sposobnosti
  • kot sprostitev po napornem delu

Lastnosti:

  • Material: poliesterska tkanina
  • Premer: 480 cm
  • Število ročajev: 24
  • Število delov: 12
  • Število oseb: 16-24

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli