Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Padalo za igro otrok barvno premera 365cm

52.50 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: dobavljivo po: 27. oktober 2023

Koda: ES21531

Otroško padalo za igro barvno premera 365 cm je igralo, ki ga uporabljamo kot zanimiv in uporaben pripomoček za motivacijsko, terapevtsko, sprostitveno, sredstvo za prijateljske vezi...Igre s padali so primerne za otroke različnih starosti. Primerna so tako za vrtce, kot za šole ali za praznovanje rojstnega dne v naravi. Padalo ima všite ročaje za lažji prijem in je živih barv.

Dodaj med priljubljene
Didaktično padalo za otroke je odlična vadba, igra in učni pripomoček. Za manjše otroke se uporablja za razlikovanje barv, prostorsko predstavo kroga, vizualno razliko med vzponi in padci. Za večje otroke, pa se bo uporablja za hitro odzivanje, da se osredotoči na glasovna navodila. Primeren je za razvoj agilnost in okretnost, ko se gibljejo okoli njega, pod njim ali v njegovi površini. Igralno padalo lahko uporabimo pri športni vzgoji v vseh delih učne ure, ker je predvsem usmerjeno v razvijanje otrokovih motoričnih sposobnosti:
  • kot ogrevanje in motivaciji za vnaprej
  • vaje za razvoj motoričnih in funkcionalnih sposobnosti
  • kot sprostitev po napornem delu

Igralno padalo premera 3650 cm je zaradi svoje majhne velikosti primerno za igro v učilnici, telovadnici ali za zunaj na prostem.

Lastnosti:

  • Premer: 365 cm
  • Količina: 1 kos
  • Material: 90% najlon / 10% poliester
  • Teža: 855 g
  • Embalaža za prenos
  • Barva: mix barve

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli