OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Padalo za igro otrok barvno premera 500 cm, 13 lukenj, 12 delov

99.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 7

Koda: ES39937

Edinstveno didaktično padalo za igro in razvoj koordinacije celotne skupine, idealno za otroške krožke in šole.

Dodaj med priljubljene
Didaktični pripomoček Merco Parachute Play je namenjen predvsem igram in razvoju koordinacije celotne skupine udeležencev okoli padala, pod njim ali na njegovi površini. Padalo pomaga vaditi občutek interakcije. Tako je še posebej primerno, da učitelji ali voditelji taborov organizirajo dejavnosti celotne skupine otrok, bodisi v naravi ali v zaprtih prostorih. Padalo je narejeno iz zelo lahkega poliestra, sešito iz pastelno obarvanih delov z obloženimi krožnimi luknjami s premerom 30 cm in eno luknjo točno na sredini. Po zunanjem obodu so zanke za prijemanje in napenjanje obroča. V paketu so tudi štirje 100 cm dolgi napihljiva palica za priljubljeno otroško igro "udari krta", kjer je eden od igralcev v osrednji luknji kroga in poskuša udariti s palico čim več "krtov", ki štrlijo iz lukenj, medtem ko je igralec z napihljivim palico na sredini nepazljiv. Premer celotnega krožnega padala se razlikuje glede na eno od dveh ponujenih velikosti.

Lastnosti:

  • Material: polyester
  • Luknje premer: 30 cm
  • Premer padala: 5 m
  • Luknje: 13
  • Število delov: 12
  • Število oseb: 25-40


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli