OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Penasta kocka dimenzij 15 x 15 x 15 cm- brez številk, pik

7.50 €

Zaloga: dobavljivo po: 24. julij 2024

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES65047

Penasta kocka dimenzij 15 x 15 x 15 cm kot didaktični in učni pripomoček za otroke v obliki igre.

Dodaj med priljubljene

Večnamenska kocka Merco Foam Cube 16 bo otrokom služila kot didaktični in učni pripomoček za razvoj koordinacije in zaznavanja. Večbarvna kocka je izdelana iz poliestra in PE pene, na vsaki strani pa ima tudi prozorne žepke, v katere lahko vstavite papirčke s številkami, napisi, sličicami – skratka vse, kar vam pade na pamet in kar želite otroke naučiti prepoznavanja v obliki zabavne igre. Idealna izbira za šole in vrtce.

Lastnosti:

  • dimenzije: 15 x 15 x 15 cm
  • teža: pribl. 130 g
  • za vrtce in šole
  • cena za 1 kos


OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli