HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

senzorična igra sledenje žoge

4.50 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES35866

Senzorična igra sledenje žoge je orodje za usposabljanje otrok in odraslih, ki pomaga pri razvoju kognitivnih sposobnosti in sposobnosti koordinacije.

Dodaj med priljubljene
Senzorična igra sledenje žoge Merco je vadbena oprema, primerna za otroke in odrasle. Namen te preproste igre je ohraniti žogo v gibanju čim dlje. Dosegli ga boste z enim preprostim premikom, da spremenite obliko osmice in podaljšate pot žogice. Čeprav je načelo preprosto, lahko pravilno gibanje zahteva nekaj vaje. Merco Track Ball je narejena iz plastike v 8-oblikah, z dimenzijami (D x Š x V) 33 x 21 x 3,5 cm in težo le 125 g. Paket vključuje tudi raznobarvne gumijaste kroglice s premerom 25 mm. Senzorična oprema Track Ball pomaga pri razvoju kognitivnih sposobnosti in veščin koordinacije pri otrocih, kar vodi k izboljšanju otrokove pozornosti. Izboljšajte otrokovo domišljijo, logično razmišljanje, usklajevanje med očmi in rokami. Senzorična igra je primerna tudi za odrasle, saj se lahko uporablja tudi kot pripomoček za razgibavanje sklepov in mišic pri starejših.

Lastnosti:

  • Material: plastika
  • Velikost: 33 x 21 x 3,5 cm
  • Teža: 125 g
  • raznobarvne gumijaste kroglice s premerom 25 mm


Sorodni izdelki
palica za slalom Merco 160 cm
akcija
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli