OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

timska didaktična igra Bigfoot za 3 igralce

14.70 €

Zaloga: dobavljivo po: 7. marec 2024

Koda: ES35869

Timska didaktična igra Bigfoot je družabna tekmovalna igra za 3-članske ekipe, primerna za otroke in odrasle, šole ali teambuildings.

Dodaj med priljubljene
Timska didaktična igra je odličen način za izboljšanje komunikacije, morale, motivacije, produktivnosti, pomagajo vpletenim, da se bolje spoznajo in spoznajo prednosti in slabosti svojih soigralcev in sodelavcev. Idealne so igre, dejavnosti, ki hkrati izzivajo in zabavajo in hkrati vključujejo več ljudi. Rezultat teh dejavnosti je, poleg zabave, tudi razvijanje veščin timskega dela, da bi ustvarili največjo učinkovitost in produktivnost. Skupinska igra Merco Bigfoot je tekstilna različica sprehajalne smuči, nad katero ima ogromno prednost pri skladiščenju in enostavnem prevozu. Igra je narejena iz dveh trakov za pritrditev leve in desne noge. Posamezne zanke so narazen 25 cm, trakovi pa so preprosto pritrjeni z Velcro pritrjevanjem. Skupna dolžina jermena za 3-članske ekipe znaša 63 cm. Merco Bigfoot je igra, primerna za otroke in odrasle, šole, korporativne teambuildinge ali samo aktivno abavno preživljanje časa s prijatelji.

Lastnosti: tekstil

  • Zanke na razdalji 25 cm
  • Dolžina: 63 cm
  • Velcro pritrjevanje


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli