OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

tunel za plezanje

46.35 €

Zaloga: dobavljivo po: 5. julij 2024

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES22075

Merco predor je idealno orodje za razvoj mišic ter zabavno igro. Tunel za plezanje je izdelan iz najlona, ki je lahek , prijeten na otip in enostaven za čiščenje. Struktura je samonosna, sestoji iz prožnih palic iz steklenih vlaken, skozi katere je predor. Merco tunel je v veliko pomoč pri razvoju in zabavi za otroke in ne smete manjkati v nobenem vrtcu, ali v telovadnici.

Dodaj med priljubljene
Tunel za igro Merco služi za postavljanje različnih težavnostnih poligonov za preproste igre. Tunel ima velik premer in dolžino, igra z njim bo za otroke posebno doživetje! Otroci ob njegovi uporabi razvijajo motorične spretnosti in prostorsko predstavo.

Lastnosti

  • Premer: 47 cm
  • Količina: 1 kos
  • material: Nylon / Steklena vlakna
  • dolžina: 195 cm
  • teža: 1,3 kg
  • Barva: mix barve

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli