OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

tunel za plezanje 45x150cm prozoren

17.55 €

Zaloga: dobavljivo po: 5. april 2024

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES38753

Tunel za plazenje je idealno orodje za razvoj mišic ter zabavno igro. Tunel za plazenje je izdelan iz poliestra, ki je lahek , prijeten na otip in enostaven za čiščenje. Struktura je samonosna, sestoji iz prožnih palic iz steklenih vlaken, skozi katere je predor. Tunel je v veliko pomoč pri razvoju in zabavi za otroke in ne smete manjkati v nobenem vrtcu, ali v telovadnici.

Dodaj med priljubljene
Tunel za plazenje služi za postavljanje različnih težavnostnih poligonov za preproste igre. Tunel ima velik premer in dolžino, igra z njim bo za otroke posebno doživetje! Otroci ob njegovi uporabi razvijajo motorične spretnosti in prostorsko predstavo.

Tunela ne uporabljajte na grobih površinah! 

Lastnosti

  • Premer: 45 cm
  • Količina: 1 kos
  • material: Poliester
  • dolžina: 150 cm

 

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

 

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli