Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Vadbeni stol za otroke, ki jim pomaga razvijati koordinacijo in ravnotežje rumen

11.85 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 26

Koda: ES65018

Vadbeni pripomoček za otroke, ki jim pomaga razvijati koordinacijo in ravnotežje.

Dodaj med priljubljene

Stol Merco Sensory Balance je preprost, a učinkovit pripomoček za otroke in njihov razvoj koordinacije in ravnotežja. Ta plastični stolček ima premer sedeža 24 cm in skupno višino 22 cm. Njegova nosilnost je do 50 kg. Sedež se lahko uporablja tudi kot majhen stožec ali tarča za metanje krogo. Ta pripomoček za vadbo je idealen za športne klube in šole.

Lastnosti:

  • material: plastika premer: 24 cm
  • višina: 22 cm
  • teža: 360 g
  • nosilnost: 50 kg
  • ni primerno za otroke mlajše od 3 let

OPOZORILO:
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli