Do 18.9. izkoristi 10% popust na kategorijo športni pripomočki za trening, uporabi kodo: trening10

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

vrv za sprehajanje 3m/ 12 zank

3.90 €

Zaloga v našem skladišču: dobavljivo po: 27. oktober 2023

Koda: ES25506

Sprehajalna vrv Merco iz najlona, z 12 zankami, ki služijo kot ročaji, pomaga ohranjati red pri sprehodih večje skupine otrok.

Dodaj med priljubljene
Sprehajalna vrv Merco za 12 otrok, za izboljšanje varnosti se uporablja za sprehode do 12 otrok. Sprehajalna vrv Merco zagotovlja, da so otroci ves čas sprehoda skupaj, hoja ohranja enako hitrost in nadzor . . Po sprehodu lahko služi tudi kot pripomoček pri raznih aktivnostih.

Lastnosti:

  • Količina: 1 kos
  • material: Najlon
  • Dolžina: 3 m
  • Teža: 180 g

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli