OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

semafor za štetje rezultatov za tenis TE014

69.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39967

Dvostranski kazalnik rezultatov, dimenzije 60 x 46 cm, za teniške igralce in teniške klube. Izdelana iz plastike, odporne na udarce, za notranjo in zunanjo uporabo.

Dodaj med priljubljene
Za zanesljivo beleženje rezultatov teniškega igrišča in turnirjev uporabite dvostranski semafor TE014. Trodelna prikazovalna plošča s točkovno lestvico od 0 do 7 točk ima 7 cm bele številke na črni in neon oranžni podlagi. Rezultat je viden vsem, tudi če je vidljivost zaradi barvne kombinacije slaba. Spreminjanje številk je zagotovljeno ročno s premikanjem koles na straneh zaslona. Teniški semafor je izdelan iz trpežne ABS plastike dimenzij 60 x 46 cm. Na zgornjem in spodnjem robu so očesci, ki omogočajo obešanje na ograjo ali drugo konstrukcijo, ki je vsem dobro vidna. Glede na uporabljeni material je semafor TE014 lahek (2,1 kg) in primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

Lastnosti:

  • Material: ABS plastika
  • Velikost: 60 x 46 cm
  • Ročno spreminjanje številk
  • Teža: 2,1 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli