HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

semafor za štetje rezultatov za tenis TE114

85.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39968

Praktičen dvostranski semafor za teniške igralce in teniške klube. Dimenzije 83 x 58 cm iz plastike, odporne na udarce, za notranjo in zunanjo uporabo.

Dodaj med priljubljene
Za zanesljivo beleženje rezultatov teniškega igrišča in turnirjev uporabite dvostranski semafor Carrington TE114. Trodelna prikazovalna plošča s točkovno lestvico od 0 do 7 točk ima 9 cm bele številke na črni in neon oranžni podlagi. Rezultat je viden vsem, tudi če je vidljivost zaradi barvne kombinacije slaba. Sprememba številke je zagotovljena ročno s premikanjem koles v stran. Teniški semafor je izdelan iz trpežne ABS plastike dimenzij 83 x 58 cm. Na zgornjem in spodnjem gumiranem robu so ušesci, ki jih lahko obesite na ograjo ali drugo konstrukcijo na trgu, ki je vsem dobro vidna. Glede na uporabljeni material je semafor TE114 lahek (3,35 kg) in je primeren za notranjo in zunanjo uporabo, ne glede na vremenske razmere.

Lastnosti:

  • Material: ABS plastika
  • Velikost: 83x58 cm
  • Ročno spreminjanje številk
  • Teža: 3,35 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli