OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Magnetna taktična tabla za rokomet HND01 90 x 60 cm

71.70 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 32

Koda: ES63336

Velika viseča rokometna trenerska tabla v aluminijastem okvirju, praktičen pripomoček za trenerje in športne klube. Dimenzije 90 x 60 cm.

Dodaj med priljubljene
Magnetna trenerska tabla Handball HND01 spada med osnovno opremo vsakega tekmovalnega rokometnega kluba za prikaz in načrtovanje različnih strategij igre. Uporabili boste 8 oranžnih in 8 rumenih magnetov s številkami ter 4 modre magnete (2 z motivom žoge in 2 z motivom sodnika). Za risanje strateških navodil se uporablja črni marker z gobo. Dvostranska magnetna tabla Handball HND01 s črno-belim prikazom igrišča na eni strani in polovico igralne površine na drugi strani je vgrajena v aluminijasto ogrodje skupnih dimenzij 90 x 60 x 2 cm in teža 2 kg. Tabla je opremljena z dvema drsnima kavljema za obešanje na steno. S trenersko tablo Handball HND01, vse kar potrebujete je sijajen taktični načrt za vašo ekipo!

Lastnosti:

  • dvostranska, magnetna
  • Dimenzije plošče: 90 x 60 cm
  • teža:  2 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli