Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Agility lestev boost različne dolžine

Koda: ES27884X

Agility lestev Merco širine 43 cm z dvignjenimi prečkami, razdalja se lahko prilagodi glede na potrebe uporabnikov. Primerno za uporabo na prostem.

Agility lestev Merco z dvignjenimi prečkami je odlično orodje za kondicijsko in koordinacijsko vadbo, z prečkami, razdalja se lahko prilagodi glede na potrebe uporabnikov. Vadbena lestev je primerna za različne treninge, predvsem pa je namenjena izboljšanju vaše vzdržljivosti in vaših koordinacijskih sposobnosti. Vadbena lestev je odličen pripomoček za izboljšanje hitrosti in gibčnost uporabnika. Vadbena lestev je odlična za samostojne treninge, prav tako pa je priporočljiva tudi za vse trenerje, ki morajo usposobiti svoje ekipe. Lahko jo uporabljate kjerkoli na prostem.

Lastnosti:

  • material: PVC / polipropilen
  • dolžina: 2,5 m; 5 m
  • širina: 43 cm
  • barva: kot na sliki
  • namen: Trening

Slika Koda Izdelek Zaloga Količina Cena/kos  
   ES27884 ES27884 Agility lestev boost dolžine 2,5m

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 13

Kol.:
28.35 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES27885 ES27885 Agility lestev boost dolžine 5m

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 5

Kol.:
49.50 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli