OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Agility ovire, nastavljive, samo postavljive, različni modeli, obroči za ovire, palice za ovire, stojala za ovire...

Visokokakovostne vadbene ovire so namenjene za trening skoka, priporočljive pa so tudi pri treningu nogometa in ostalih športov. Nekatere vadbene ovire imajo prav tako možnost prilagoditve višine na preprost in hiter način. V ponudbi pa si lahko ogledate tudi agility / atletske ovire, samo-postavljive ovire, slalom palice, obroče, stojala in še mnogo druge opreme, ki bo vsekakor popestrila trening in razgibala vaše celotno telo. Enostavno in hitro si lahko postavite svoj poligon po lastnem navdihu.

Ovire za preskakovanje so postale ključni element mnogih treningov, saj ne le izboljšujejo eksplozivnosti in moči nog, temveč tudi izboljšujejo koordinacijo in ravnotežje. Uporaba ovir zahteva natančnost, saj morajo športniki pravilno oceniti razdaljo in višino skoka, da preprečijo padce ali poškodbe. Prav tako omogočajo športnikom, da se osredotočijo na tehniko skakanja, kar je še posebej pomembno pri športih, kjer je skakanje ključnega pomena. Vse to pripomore k boljši atletski pripravljenosti in večji samozavesti pri izvajanju različnih športnih aktivnosti.Razvrsti po:

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli