OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Tenis trener za učenje, začetniški

6.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES34102

Vadbeni pripomoček za teniške igralce začetnike, ki bi radi hitro osvojili osnovne igralne veščine. Podstavek je izdelan iz ABS plastike, elastična vrv dolžine 4 m. Podstavek se polni z vodo ali peskom.

Dodaj med priljubljene
Merco tenis trener je popoln teniški trenažer, namenjen treningu učenja in je zasnovan za vse igralce začetnike. Podstavek je narejen iz ABS plastike, ki nudi odlično vzdržljivost v vseh vremenskih razmerah (lahko se napolni z vodo ali peskom). Dimenzije podstavka 21 x 15 x 6 cm. Tenis trener vključuje teniško žogico uradne velikosti in elastično vrv s premerom 0,2 cm in dolžino 4 m. Uporaba teniškega trenažerja Merco je vsekakor zabavna in redni treningi bodo poskrbeli za izboljšanje vseh teniških veščin (obvladovanje teniškega loparja, natančnost, čas, osredotočenost, hitra reakcija...).
Lastnosti:
  • Material podstavka: ABS plastika
  • Dimenzije podstavka: 21 x 15 x 6 cm
  • Vključena teniška žogica in elastična vrv dolžine 4 m
  • Debelina vrvi: 0,2 cm
  • Primeren za začetnike
  • Podstavek se lahko napolni s peskom ali vodo


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli