HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Voziček-kletka za prevoz in shranjevanje do 36 žog

110.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39986

Voziček-kletka za žoge, je praktični pripomoček za prevoz in shranjevanje nogometnih, odbojkarskih ali košarkarskih žog. Mobilna kletka velikosti 90 x 74 x 68 cm.

Dodaj med priljubljene
Ste se naveličali pobirati žoge po celotni telovadnici ali športnem kompleksu? Kletka za žoge Truck 36 vam bo pomagala ustvariti red in lepo izravnati žoge na enem mestu. Voziček je izdelan iz jekla z možnostjo zapiranja z zgornjim pokrovom. Zložljivi voziček lahko v nekaj minutah zložite z uporabo dveh vijakov in matic za pritrditev vozička. Nato lahko pričnete kletko normalno uporabljati. Uporablja se lahko v skupinskih športih, kot so nogomet, odbojka, košarka itd. Kletka je opremljena s kolesi, kar omogoča enostavno rokovanje in enostaven prevoz vseh žog iz dvorane v skladišče. Voziček lahko uporabite tudi za shranjevanje perila ali predmetov, ki imajo podobno težo kot nogometne žoge. Kletka na kolesih lahko sprejme do 36 nogometnih žog velikosti 5.

Lastnosti:

  • Material: jeklo
  • Kolesa za transport
  • Mere: 90 x 74 x 68 cm
  • Teža: 13 kg 


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli