PRVI NAKUP

Na spletni strani si izberete artikle, v kolikor želite kupiti več istih artiklov z gumbom na + ali - povečate ali zmanjšate količino. Nato s klikom na gumb "dodaj v košarico" shranite v košarico. Količino izbranih artiklov lahko kasneje še spreminjate v košarici.

Ko se odločite zaključiti nakup, kliknite poglej košarico, v kolikor bi želeli vsebino košarice pregledati in popraviti. Drugače pa izberite na blagajno. 

Ko opravljate prvi nakup, izpolnite svoje podatke, izberite način prevzema ter plačila in kliknite gumb naroči. 

Na e-pošto, ob oddaji naročila prejmete potrdilo o registraciji ter potrdilo, da smo vaše naročilo uspešno prejeli. 

Ko bo vaše naročilo z naše strani pregledano, boste na e-pošto prejeli potrdilo o potrjenem/zaključenem naročilu oziroma vas bo v primeru morebitnih težav naš referent kontaktiral preko telefona ali e-pošte.PONOVNI NAKUP

V kolikor ste pri nas že predhodno kupovali, ste si izbrali geslo ter ob naročilu vnesli vaš e-poštni naslov. Z omenjenimi podatki se lahko na vrhu naše strani s klikom na gumb "prijava/registracija" prijavite v našo spletno trgovino in nato brez ponovnega vnašanja podatkov oddate naročilo. 

Registriran uporabnik lahko tudi vidi status naročila ali ureja vnešene osebne podatke.

Nadaljni potek naročila poteka tako, kot pri prvem nakupu. 


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli