Oprema za zimski športKateri zimski šport je pa vam najljubši in katero opremo potrebujete zanj?

Velika izbira primerne zimske opreme za zimske športe na enem mestu. Ste pristaši smučanja ali deskanja na snegu? V naši ponudbi najdete vse za smučanje, deskanje, sankanje, drsanje in hokej. Na voljo so vam smuči, palice za smučanje, smučarska očala, čelade za smučanje in snowboard, snowboard deske pa tudi snežna deska, snežna rolka in snežni skiro. Za hokej na ledu po nizkih cenah ponujamo hokejske palice, gol za hokej, pak in ostalo opremo, ki jo najdete v podkategoriji. Široka ponudba tudi za otroke ali odrasle ljubitelje zimskih radosti kot sta sankanje (sani, bobi in krožniki, snežne tube) in drsanje (fiksne drsalke, hokejske drsalke, nastavljive drsalke različnih velikosti, drsalke za hitrostno drsanje). Za varno hojo po ledu ali snegu smo za ljubitelje zimskega pohodništva v našo spletno trgovino uvrstili tudi dereze.

Zimski športi so pri številnih ljudeh zelo priljubljeni, saj ni lepšega, kot se spustiti po zasneženi pokrajini. Zimska oprema obsega številne pripomočke, kot so sanke, drsalke, smuči, snowbord in drugo. V ponudbi lahko najdete moške in ženske drsalke in drugo opremo za drsanje. Nastavljive drsalke so primerne za otroke, saj jih lahko z leti velikostno prilagajate, zaradi česar jih boste lahko uporabljali dlje časa. Na voljo je tudi pestra izbira sank, ki bodo še posebej navdušile naše najmlajše. Eden najbolj priljubljenih zimskih športov je sicer smučanje. Da bi bili za ta šport polno opremljeni, potrebujete kakovostne smuči, čelado, ki vas bo obvarovala pred morebitnim padcem, smučarska očala, ki bodo vaše oči zaščitila pred UV sevanjem. Palice za smučanje vam bodo omogočile lažji nadzor nad manevriranjem, zato je pomembno, da so kvalitetne in vam nudijo oporo. Spet drugi se namesto za smučanje odločijo za snowboarding. Snowboard naj bi bil izdelan iz čim bolj kakovostnega materiala, hkrati pa elastičen, zaradi česar je vožnja po strminah lažja. Ob nakupu morate izbrati želeno dolžino deske. Del zimske opreme so zagotovo tudi dereze. Te so v pomoč pohodnikom, ki si utirajo pot na zasneženih in zaledenelih površinah.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli