CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

vse za hokej, snowboard deske, bootse, vezi, palice za smučanje. drsalke, sani, dereze...Velika izbira primerne zimske opreme za zimske športe na enem mestu. Ste pristaši smučanja ali deskanja na snegu? V naši ponudbi najdete vse za smučanje, deskanje, sankanje, drsanje in hokej. Na voljo so vam smuči, palice za smučanje, smučarska očala, čelade za smučanje in snowboard, snowboard deske pa tudi snežna deska, snežna rolka in snežni skiro. Za hokej na ledu po nizkih cenah ponujamo hokejske palice, gol za hokej, pak in ostalo opremo, ki jo najdete v podkategoriji. Široka ponudba tudi za otroke ali odrasle ljubitelje zimskih radosti kot sta sankanje (sani, bobi in krožniki, snežne tube) in drsanje (fiksne drsalke, hokejske drsalke, nastavljive drsalke različnih velikosti, drsalke za hitrostno drsanje). Za varno hojo po ledu ali snegu smo za ljubitelje zimskega pohodništva v našo spletno trgovino uvrstili tudi dereze.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli