HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Nijdam pripomoček za drsanje GRR vel. 24 - 34

Redna cena :26.26 €

18.38 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 12 mesecev

Koda: SS3000

Nijdam pripomoček za drsanje z dvema železnima reziloma za otroške čevlje, pričvrstitev z dvema pasovoma, nastavljiva velikost.

Dodaj med priljubljene
Pripomoček za drsanje je idealen za otroke, ki se še učijo drsati na ledu. Zaradi dveh rezil omogočajo lažje učenje in večjo stabilnost otroka. Drsalke se uporabljajo z navadnimi zimskimi čevlji.

Lastnosti:

  • Material: jeklena rezila
  • 2 x hitra ključavnica,
  • trak za noge s peno
  • proti zdrsna podlaga,
  • Velikosti : od 24 do 34

OPOZORILO!

UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO! NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko! Nikoli ne uporabljajte drsalk brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Učenje drsanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljene dele. Namenjeno rekreativnemu drsanju.


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli