Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Otroške drsalkeV mladostnih letih se ne moremo izogniti temu, da stopalo kmalu ne bi preraslo velikosti drsalke. Zato vam ponujamo nastavljive otroške drsalke, ki vam bodo služile za daljše obdobje kjub rastočemu stopalu. Notranji čevelj se prilagodi nogi uporabnika, velikost pa lahko enostavno nastavite s pomočjo guma. S pomočjo nastavljivih drsalk, bo vsaka skrb o nakupu novih odveč.

Otroške drsalke, ki rastejo z otrokom

Otroci obožujejo drsanje zato je prav, da jih kupimo take, ki jim bodo najbolj ustrezale. Ker lahko pride pri nastavljivih drsalkah do rahlega odstopanja v velikosti notranje dolžine čevlja, je smiselno vzeti eno številko večje drsalke. Odlično pri nastavljivih drsalkah je, da ''rastejo'' skupaj z nogo vašega otroka, drsalk pa ne boste potrebovali kupovati vsako leto. Večina nastavljivih otroških drsalk ima čevelj in PVC materiala, kar še dodatno pripomore k boljši stabilnosti, čevelj tako trdno drži gleženj v pravilnem položaju in odpravlja nevarnost zvina.

Preizkusite jih!

 
Otroške drsalke lahko preizkusite tudi v naši poslovalnici, mi pa vam bomo pomagali izbrati prave. Ko pomerjate drsalke, imejte na sebi le en par nogavic, pozorni pa bodite tudi, da se drsalke dobro prilegajo. Če bodo te preohlapne, bo otrok izgubil oporo.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli