OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

ss3020 Nastavljive drsalke Nijdam 3020 različne velikosti 30-37

Koda: ES24482X

Nastavljive drsalke Nijdam 3020, imajo udoben čevelj, 3 stopenjski sistem pritrjevanja(vezalke + zaponka Micro Lock + Velcro trak, dobro prilagajanje.

Nastavljive drsalke Nijdam 3020 imajo udoben PVC čevelj z poliestrsko podlogo ,3 stopenskim sistemom pritrjevanja (vezalke + zaponka Micro Lock + Velcro trak), kar zagotavlja stabilnost noge in odpravlja nevarnost zvina.

Lastnosti:

  • Material: PVC / najlon / poliester
  • Rezilo: nerjaveče jeklo
  • Pritrditev: vezalke + zaponka Micro Lock + Velcro
  • čevelj trdno drži gleženj v pravilnem položaju in odpravlja nevarnost zvina
  • prilagodljiva velikost
  • Maksimalna teža uporabnika: 60 kg,
  • Velikost: 27-30, 30-33, 34-37
  • Teža: 1.280 g (par / 30-33)
  • Barva: črna / bela / pink

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES24483 ES24483 ss3020 Nastavljive drsalke Nijdam (34-37)

Zaloga: DA

Garancija:  6 mesecev
Kol.:
84.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli