BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

SFR Snowflake dekliške drsalke 30,5

Redna cena :74.55 €

46.22 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 3 mesecev

Koda: STSFR018/30

Dekliške drsalke SFR Snowflake so elegantne drsalke za umetnostno drsanje. Drsalke z živahno roza puhasto manšeto in barvno usklajenimi vezalkami ter grafiko.Notranja dolžina podplata je 19,5 cm.

Dodaj med priljubljene
Dekliške drsalke SFR Snowflake so elegantne drsalke za umetnostno drsanje. Drsalke z živahno roza puhasto manšeto in barvno usklajenimi vezalkami ter grafiko. Drsalke SFR Snowflake se pritrjujejo na klasičen način z vezalkami, primerne so za začetnike in vmesne drsalce.

Lastnosti:


  • Material: vinilni čevelj, umetno krzno
  • roza podloga za ohranitev toplote
  • Velikosti: 30,5
  • Rezilo: jeklena rezila iz ogljikovega jekla
  • Barva: kot na sliki

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli