HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Hokejski pak 75 x 25 cm, 125 g

2.70 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES37002

Merco Light je modri hokejski pak v klasični velikosti, vendar z manjšo težo kot klasični pak. Zaradi manjše teže je idealen za mlajše igralce. Pak je izdelan iz posebne vulkanizirane gume, ki zagotavlja visoko trpežnost, nizko mehansko odrgnino in odlično elastičnost.

Dodaj med priljubljene
Merco Light je modri hokejski pak v klasični velikosti, vendar z manjšo težo kot klasični pak. Zaradi manjše teže je idealen za mlajše igralce. Pak je izdelan iz posebne vulkanizirane gume, ki zagotavlja visoko trpežnost, nizko mehansko odrgnino in odlično elastičnost. Lahek vadbeni plošček Merco Light ima težo 125 gramov (± 3 g), premer 75 mm in širino 25 mm. Merco Light Hockey Puck bo zagotovil konstantno delovanje, natančnost, gladek zdrs po ledu in dober oprijem rezila med treningom.
Lastnosti:
  • Teža:125 gramov (± 3 g),
  • Premer: 75 mm
  • Širina: 25 mm
  • za mlajše igralce


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli