PRIPOMOČEK ZA DRSANJE ČRN ALI ROZA_G-sport

PRIPOMOČEK ZA DRSANJE ČRN ALI ROZA

Koda: SP20010

Drsalke z dvema železnima reziloma za otroške čevlje, pričvrstitev z dvema pasovoma, nosilnost 30 kg.

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
SP20010-01 PRIPOMOČEK ZA DRSANJE ČRN (24 - 34) Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
15.70 € Dodaj v košarico
SP20010-02 PRIPOMOČEK ZA DRSANJE ROZA (24 - 34) Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
15.70 € Dodaj v košarico

Pripomoček za drsanje je idealen za otroke, ki se še učijo drsati na ledu. Zaradi dveh rezil omogočajo lažje učenje in večjo stabilnost otroka. Drsalke se uporabljajo z navadnimi zimskimi čevlji.

Lastnosti:

  • Drsalke z dvema železnima reziloma za otroške čevlje
  • Pričvrstitev z dvema pasovoma
  • Nastavljiva velikost: 24-34
  • Max. teža uporabnika: 30 kg
  • Barva: črna ali roza

OPOZORILO!

UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO! NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko! Nikoli ne uporabljajte drsalk brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Učenje drsanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljene dele. Namenjeno rekreativnemu drsanju.

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli