Ponedeljek 15.7. odpiralni čas: 8-10.15h ter od 11.30-15h

grelec za čevlje Steri Dry+UV dezinfekcija

44.25 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Zaloga pri dobavitelju: 9

Koda: ES16174

Grelec Z UV dezinfekcijo, ki pomaga odstraniti bakterije in vonjave. Čas delovanja max.10 ur. Je odličen pripomoček, ko gre za mokre čevlje, rokavice ali kaj podobnega. Vaši čevlji in rokavice bodo ogreti in posušeni in razkuženi z ultravijolično svetlobo. Sušilnik čevljev je primeren za smučarske čevlje, čevlje za deskanje na snegu, čevlje, tekaške copate, delovne copate ali čevlje za vaše otroke. Primerne tudi za smučarske, jahalne in druge rokavice.

Dodaj med priljubljene
Grelec za obutev ali rokavice Steri Dry je dezinfekcijski UV pripomoček, je odlično orodje, ko gre za mokro mokre obutev, rokavice in podobno. Čevlji in rokavice se segrejejo do 38 ° C. Dezinficira se z ultravijolično svetlobo. Grelec za obutev Steri Dry je še posebej primeren za smučarske škornje, čevlje za deskanje na snegu, tekaško obutev, delovno obutev in škornje za otroke. Grelec Steri Dry je primernen tudi za rokavice za smučanje, jahanje  in druga oblačila. Odpravil bo bakterije in vonj.

Lastnosti:

  • Dezinfekcija z UV-svetlobo
  • Čas delovanja max. 10 ur.
  • primerno za športno obutev, delovno obutev, rokavice, i.t.d.
  • Dimenzija: 2x 14 x 5 x 5 cm
  • Volt: 220-240 
  • Temperatura gretja 38 ° C


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli