Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Krožnik za sankanje UFO SPEED S, zelene barve

10.00 €

Zaloga v našem skladišču: DA

Koda: VS7069135

Krožnik za sankanje UFO omogoča vrtenje med vožnjo, nedrseči ročaji, primerno za otroke in odrasle. UFO krožnik za sankanje je praktičen, vzdržljiv in predvsem zabaven.

Dodaj med priljubljene
Krožnik za sankanje UFO zahteva aktivno držo in volanske sposobnosti. Za zaviranje se nagnite nazaj na sani, za krmiljenje pa se nagnite v levo ali desno. Dva ročaja ohranjata ravnotežje tudi pri visokih hitrostih. Zaradi majhne teže lahko tudi majhen otrok sam nosi krožnik.  Motivi na krožniku so tiskani.  
Lastnosti:
  • Material: 100% P
  • 2 stranska ročaja
  • Dimenzije: dolžina 56 cm / širina 56 cm / višina: 7 cm
  • Temperaturna uporaba do -18°C
  • največja obremenitev: 90 kg
  • Motivi na krožniku so tiskani

OPOZORILO:
NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3 LET, KER VSEBUJE MAJHNE DELE, KI LAHKO PRIVEDEJO DO ZADUŠITVE. OTROK JIH LAHKO VDIHNE ALI POGOLTNE! OTROCI UPORABLJAJTE POD NADZOROM ODRASLE OSEBE!
PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli