OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Plastičen bob twister roza

33.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 3 mesecev

Koda: SS0298-ROZ

Plastični bob Twister iz kvalitetne plastike, velikosti 80 x 39 cm, z ročno zavoro, sedežem, nosilnost 50 kg, primeren za otroke od 3 do 7 let. Plastični bob Twister je stilsko oblikovan, ima zavoro za večjo varnost.

Dodaj med priljubljene
Plastičen snežni bob Twister je namenjen otrokom, starejšim od 3 let. Bob  je izdelan iz trpežne plastike, dolžina je 80 cm, širina 39 cm.  Ravnanje z bobom je tako zelo preprosto in res ga lahko vozi vsak. Zavorni ročaji s svojo ergonomijo zagotavljajo varnost pri zaviranju. Ergonomski vgrajeni sedež ščiti otroka pred mrazom. Maksimalna obremenitev boba je 50 kg.
Lastnosti:
  • Material: plastika
  • ročna zavora
  • dimenzije: 80 x 39 cm
  • sedež zagotavlja udobno vožnjo
  • Največja obremenitev: 50 kg

OPOZORILO:

NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3 LET, KER VSEBUJE MAJHNE DELE, KI LAHKO PRIVEDEJO DO ZADUŠITVE. OTROK JIH LAHKO VDIHNE ALI POGOLTNE!
OTROCI UPORABLJAJTE POD NADZOROM ODRASLE OSEBE!
PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli