OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Lopate za sankanje, lopata za sankanjeLopatke za sankanje so oprema, ki bo navdušila najmlajše, cene lopatk pa so pogosto cenovno dostopne. Lopata za sankanje bo vzbudila željo po adrenalinskem spustu tako mladim kot starejšim. Je enkraten in cenovno ugoden izdelek, ki bo poskrbel za živahne in zabavne ure preživete v zimskem času. Narejena je iz močne plastike, ki je zelo trdna in odporna ter hkrati omogoča dosežene visoke hitrosti. Lopate za sankanje niso primerne za otroke mlajše od 3 let, ker vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve. Ker so lopatke narejene iz različno močne plastike imajo tudi različno nosilnost.

Zanimivost  

Ste vedeli, da je v Novi Mehiki, leta 1970 vožnja z lopatko veljala za tekmovalni šport? Kasneje so ta šport prepovedali zaradi varnostnih razlogov. Vožnja z lopatko je tako danes postala priljubljena zabava za sankanje med otroci. Gre za zabaven šport pri katerem se oseba usede tako, da se z rokami drži za ročaj lopatke, noge so obrnjene v isti smeri. Za vožnjo z lopatko ne potrebujete veliko snega, lopatka pa je tudi enostavna za prenašanje.
 
Ideja za hitrejšo vožnjo: spodnjo stran lopatke povoskajte. 
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli