OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Sani

Sankanje se je začelo sredi 19. stoletja v St. Moritzu, kjer so se sprva po ledenih gorah začeli spuščati predvsem zelo bogati turisti, kasneje pa se je sankanje razširilo še na druge celine. Danes je sankanje izjemno priljubljeno med mladimi in tudi starejšimi. V Sloveniji imamo kar nekaj ponudnikov organiziranega sankanja, preden pa se za tovrstno sankanje odločite, se pozanimajte kako zahtevna je proga in ali je ta dobro zavarovana…

Sanke za vsakogar

V tej ponudbi boste našli lesene in plastične sanke za nepozabno vožnjo po strmem bregu. Vrv omogoča, da sani enostavno zapeljete po bregu navzgor. Sani so na voljo v različnih dolžinah in ponujajo dovolj prostora za dva otroka, izbirate pa lahko med tudi zložljivimi sanmi, ki jih je mogoče po uporabi zložiti in tako vam ne bodo zavzele veliko prostora.


Klasične lesene sani bodo poskrbele za trenutke polne zabave na zasneženih pobočjih. Zaradi svoje trpežnosti bodo razveseljevale mlade in tudi nekoliko starejše. Poleg tradicionalnih sani, pa so na voljo tudi zložljive sani za lažji transport in plastične sani, ki so aerodinamične oblike in vam bodo zagotovile maksimalno udobje ter nepozabno vožnjo. 


Izberite prave sani za vas!


Plastične sani: ta vrsta sank je odlična za hitro vožnjo pri skoraj vseh pogojih. Primerne za odrasle in otroke. Edina slabost teh sani je, da se spodnja stran s časom spraska in zato izgubijo na hitrosti. Poleg tega pa so takšne sani veliko lažje za prenašanje kot lesene. 


Plastične sani


Sani iz lesa: klasične sani, ki so še vedno popularne ravno zaradi vzdržljivosti in klasičnega sloga. To vrsto sani se enostavno nabrusi, prav tako pa je samo ogrodje resnično vzdržljivo in jih imate lahko tudi več let. 


Snežne tube: Snežne tube lahko dobite v vseh oblikah in dizajnih. Ker se napihnejo ne zavzamejo veliko prostora. Vožnja s snežno tubo je tudi nekoliko bolj nevarna saj je ni mogoče usmerjati ali nadzorovati. Največja slabost snežnih tub pa je, da se lahko z njimi spuščate le na dovolj zapadlem in čistem snegu. Sneg, ki je poledenel ni primeren za sankanje, prav tako na progi ne sme biti kamenja ter vej, saj lahko tuba poči. 


Plastični bobi in krožniki za spuščanje: Sankanje s plastičnimi bobi in krožniki je primerno tako za otroke kot odrasle. Plastični bobi so bolj udobni, saj imajo sedež, zavoro in krmilni sistem. Krožniki pa so tako majhni in lahki, da so odlični za spuščanje po kakšnem hribu. Poleg tega oba tipa sani odlično delujeta na večini vrst snega. Pri nakupu pazite le na nosilnost izdelka! 


Sedaj pa hitro na sneg, s seboj pa ne pozabite vzeti tudi dobre volje in širok nasmeh. 
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli