BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

SaniSankanje se je začelo sredi 19. stoletja v St. Moritzu, kjer so se sprva po ledenih gorah začeli spuščati predvsem zelo bogati turisti, kasneje pa se je sankanje razširilo še na druge celine. Danes je sankanje izjemno priljubljeno med mladimi in tudi starejšimi. V Sloveniji imamo kar nekaj ponudnikov organiziranega sankanja, preden pa se za tovrstno sankanje odločite, se pozanimajte kako zahtevna je proga in ali je ta dobro zavarovana…

Sanke za vsakogar

V tej ponudbi boste našli lesene in plastične sani za nepozabno vožnjo po strmem bregu. Vrv omogoča, da sani enostavno zapeljete po bregu navzgor. Sani so na voljo v različnih dolžinah in ponujajo dovolj prostora za dva otroka, izbirate pa lahko med tudi zložljivimi sanmi, ki jih je mogoče po uporabi zložiti in tako vam ne bodo zavzele veliko prostora.

Klasične lesene sani bodo poskrbele za trenutke polne zabave na zasneženih pobočjih. Zaradi svoje trpežnosti bodo razveseljevale mlade in tudi nekoliko starejše. Poleg tradicionalnih sani, pa so na voljo tudi zložljive sani za lažji transport in plastične sani, ki so aerodinamične oblike in vam bodo zagotovile maksimalno udobje ter nepozabno vožnjo. 

Sedaj pa hitro na sneg, s seboj pa ne pozabite vzeti tudi dobre volje in širok nasmeh. 
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli