OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Čelada za smučanje - snowboard belo oranžna 57-61 cm

99.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES17992

Smučarska čelada Alpina Grap zagotavlja udobje in varnost zahvaljujoč tehnologijama Run System in Inmold Tec. Notranjost čelade je odstranljiva.

Dodaj med priljubljene
Junior smučarska čelada Grap Jr. Alpina je varna in udobna. Ta model zagotavlja udobje in varnost s tehnologijami Run System in Inmold Tec. Notranjost čelade je zamenljiva. IN-MOLD tehnologija je ime za postopek izdelave notranjega zaščitnega dela čelade. Posebna pena se nanese pod visokim pritiskom in toploto na vrh čelade. Zaženi sistem: popolna in enostavna nastavitev namestitve čelade. Nadzor je možen tudi s spustnimi rokavicami.

Lastnosti:

  • tehnologija: Run System / Inmold Tec
  • junior velikost: 57-61 cm
  • rekreativna

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli